Salgsbetingelser

Generelt
For å kunne handle i vår nettbutikk må du være fylt 18 år. Hvis du er under 18 år kan du la dine foresatte eller en annen myndig person foreta bestillingen for deg. Den som foretar bestillingen er ansvarlig for betaling av bestillinger.

Priser
Coronaberget AS er momsregistrert og prisene er inklusive merverdiavgift.

Vi tar forbehold om eventuelle feil i nettbutikken, det kan være feil med priser eller andre forhold som innebærer at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt på våre nettsider. Ved slike situasjoner vil du som kunde få melding om dette, samt eventuelt informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil da få mulighet til å akseptere vårt nye tilbud med endringene som er angitt eller kansellere bestillingen dersom du ønsker dette. Derfor er det viktig at du som kunde sjekker ordrebekreftelsen før du mottar og betaler fakturaen.

Betaling
Betaling skjer via faktura som blir sendt til den e-posten du bestilte produktene med.

Bestillingsprosess
Din ordre er bindende når vi har sendt deg en ordrebekreftelse på e-post. Ønsker du å annullere ordren må du ta kontakt med oss umiddelbart etter dette. Dersom ordren blir sendt kan du benytte deg av angreretten. Returfrakt dekkes av kunde jfr. angrefristloven. Når vi har registrert din ordre vil vi godkjenne den og sende deg en ordrebekreftelse på e-post. Det er viktig at du leser gjennom bekreftelsen og sjekker at den stemmer med din bestilling. Sammen med ordrebekreftelsen vil du motta en faktura. Denne må betales før produksjonen settes i gang.

Levering og frakt
Coronaberget AS og GiskeMedia.no er ikke ansvarlige for produksjonsfeil, skader eller transportskader.

Pakker
Fraktpris i Norge er satt til minimum kr. 150,-
De reelle fraktkostnadene dekkes normalt av kunden!
Det betyr at man må regne med høyere frakt enn minimumsfrakten på kr. 150,- ved tunge og/eller store sendinger. Vi informerer kunden dersom frakten overskrider kr. 200,-.

Fraktpris til utlandet er satt til minimum kr. 500,-

Vi bruker Posten som transportør i Norge.
Leveringstid varierer utifra hvor stor bestillingen er. Behandlingstid av bestillingen skal sje innen 48 timer. Produksjonstid hos leverandør er opptil 10 dager. Det må påregnes ytterlige 3-5 dager for at pakken leveres via Posten i Norge.

Levering av pakke til utlandet må det påregnes minimum 14 dager.

Brev
Fraktpris i Norge er satt til kr. 50,-
Fraktpris til verden er satt til kr. 100,-
Kalenderen blir sendt som brev.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpslovenangrerettlovenmarkedsføringslovenpersonopplysningsloven. Følg lenkene til disse lovene hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp.

Angrerett
Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist). For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende må produktet returneres til GiskeMedia.no (Coronaberget AS) i originalemballasje og i samme stand som du mottok den. Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Du tar risikoen for transporten tilbake til oss.